Αθλητισμός|09.11.2018 17:18

Παναθηναϊκός: Εστειλε 690.000€ η Αλ Αΐν, πληρωμή 100.000€ σε Ρινάλντι

Κώστας Γουλής

Επί 7 μήνες (!) η Αλ Αΐν έπαιζε την... κολοκυθιά με τον Παναθηναϊκό, για την καταβολή της τρίτης δόσης από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην αραβική ομάδα τον Ιούλιο του 2017. Δόση που -υπό κανονικές συνθήκες- θα έπρεπε να πληρωθεί/εξοφληθεί από τις 30 Μαρτίου!

Οι Αραβες ακολουθώντας τους δικούς τους... ρυθμούς, πήγαιναν το όλο ζήτημα από αναβολή σε αναβολή, την ώρα που οι «πράσινοι» καίγονταν για ρευστότητα, οδηγώντας έτσι τον Παναθηναϊκό σε κατάθεσης προσφυγής στη FIFA. Κίνηση που όπως φάνηκε απέδωσε καρπούς, ως μέτρο πίεσης. Το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου, η Αλ Αΐν έστειλε εντέλει στον τραπεζικό λογαριασμό της «πράσινης» ΠΑΕ τη «στοιχειωμένη» δόση ύψους 690.000€, σβήνοντας το χρέος της προς τον Παναθηναϊκό.

Μία εξέλιξη που «ανακούφισε» πολύ το «πράσινο» ταμείο, καθώς πλέον, δημιουργείται ένα μικρό αποθεματικό, προσφέροντας την άνεση στους ανθρώπους της ομάδας, να τακτοποιήσουν τις επόμενες οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας, μετά τις πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από το συγκεκριμένο ποσό μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πληρώθηκαν 100.000€ προς τον Λαουτάρο Ρινάλντι, βάσει προφορικής συμφωνίας των δύο πλευρών και πλέον και ο Αργεντινός αναμένεται να μπει σε διαδικασία συζητήσεων, για την υπογραφή διακανονισμού, όσον αφορά το υπόλοιπο των 620.000€.

Παναθηναϊκόςποδόσφαιρο