Αθλητισμός|03.05.2019 20:09

Μπάσκετ: Κάλεσμα Ολυμπιακού με 1 ευρώ και... άρωμα συλλαλητηρίου

Newsroom

Ο Ολυμπιακός δεν τοποθετήθηκε επίσημα μετά την κλήρωση του... ανεπιθύμητου στους «ερυθρόλευκους» διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ωστόσο με μια κίνησή τους οι πειραιώτες δείχνουν τις προθέσεις τους. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Ελληνα ρέφερι, κι αφού έχουν δηλώσει ότι σε περίπτωση που τους ξαναδιαιτητεύσει κάποιος απ' τη λίστα των ανεπιθύμητων θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ορίζει τιμή εισόδου στο ΣΕΦ την Τετάρτη (8/5, 17.30) μόλις ένα ευρώ!

Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» καλούν τους οπαδούς τους στο γήπεδο στο επερχόμενο ματς με τον Προμηθέα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν μετατρέποντας την αναμέτρηση σε... συλλαλητήριο. Σημειωτέον πως όταν ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση για την έκδοση εισιτηρίων. Παραμένει άγνωστο πάντως αν ο Ολυμπιακός θα παίξει το ματς...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Ολυμπιακός - Προμηθέας Πατρών, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 17:30, θα υπάρξει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 7-5-2019 και ώρα 09:00».

ΟλυμπιακόςμπάσκετBasket LeagueΠρομηθέας