Νέα επίθεση Γιαννακόπουλου: «Πολεμούν τους νοικοκύρηδες» (pic)
NewsroomΣυνέντευξη Τύπου προανήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο instagram ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο κ. Γιαννακόπουλος εμμέσως κατηγορεί την Πολιτεία (οι βολές στρέφονται προφανώς κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη) για έλλειψη σεβασμού σε όσους επενδύουν στην Ελλάδα.
«Ζούμε στο κράτος που κάνει τα παράνομα χατίρια σε τύπους που χρωστάνε στο δημόσιο, χρωστάνε στις τράπεζες, χρωστάνε παντού. Διώχνουν κόσμο σε περίοδο κρίσης, απειλούν, εκβιάζουν, τρομοκρατούν και από την άλλη πολεμάν λυσσαλέα τους νοικοκύρηδες που δεν διώχνουν κόσμο, επενδύουν στην χώρα μας, κρατάνε ψηλά το ευ αγωνίζεσθαι και πολλά ακόμα», έγραψε επαναλαμβάνοντας την πρόθεση του για συνέντευξη Τύπου «πολύ σύντομα» και «για όλα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε τι πόσταρε ο Γιαννακόπουλος
- Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
- Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
- Ιστορικές στιγμές στο Παρίσι: Το ελληνικό άγημα παρέλασε ξανά στην Αψίδα του Θριάμβου, όπως το 1919
- Παραλίγο τραγωδία σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα: Πώς ένα λάθος των πιλότων οδήγησε σε απογείωση της τελευταίας στιγμής