Αθλητισμός|04.05.2019 18:22

ΑΕΚ: Συνεχίζει με τον Χιμένεθ στον πάγκο

Σταύρος Καζαντζόγλου

Σε άλλες καταστάσεις, ενδεχομένως δεν θα είχε ιδιαίτερη βαρύτητα. Ωστόσο, όταν παραμονές της λήξης του πρωταθλήματος και λίγο πριν τον τελικό του κυπέλλου, στην ΑΕΚ δημοσιοποιείται η πραγματοποίηση σύσκεψης παρουσία των Μελισσανίδη, Λυμπερόπουλου, Χιμένεθ, σηματοδοτεί εξελίξεις για το μέλλον. Κυρίως, «σφραγίζει» - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – την παρουσία του Ισπανού στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και τη νέα σεζόν.

Η συμμετοχή του Χιμένεθ στο μεταγραφικό σχεδιασμό είχε διαφανεί τις προηγούμενες μέρες. Μόνο που τώρα, έλαβε επίσημο χαρακτήρα. Καθιστώντας σαφές, πως αυτό που σας είχαμε μεταφέρει καιρό τώρα μέσω του «ethnos.gr», πως όλα συνηγορούσαν σε παραμονή του. Ετσι και αλλιώς βέβαια, η επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, προέβλεπε εξ αρχής οψιόν συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο, αλλά ήταν κυρίως συμφωνία κυρίων.

Τι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν; Μια «κατραπακιά» στον τελικό της 11ης Μαΐου, που θα κλονίσει το οικοδόμημα. Αλλά σαφώς οι περισσότερες πιθανότητες δείχνουν παραμονή Χιμένεθ. Μπορεί ο Σεβιγιάνος προπονητής να μην είναι ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ονείρων, αλλά είναι εκείνος που καταφέρνει να κρατά την ΑΕΚ σταθερά σε τροχιά διεκδίκησης τίτλων.

ΑΕΚΜανόλο Χιμένεθποδόσφαιρο