Αθλητισμός|04.05.2019 19:26

Παναθηναϊκός: Το φινάλε της σεζόν και του… Μουνιέ απ' το «τριφύλλι»!

Κώστας Γουλής

Τα 68 λεπτά που αγωνίστηκε ο Άντονι Μουνιέ στο ματς της 14ης Απριλίου με τον ΟΦΗ, ήταν και τα τελευταία στη διετία παρουσία του στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν τον συμπεριέλαβε –ούτε- στην αποστολή του κυριακάτικου (5/5, 4 μ.μ.) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, με τον οποίο ολοκληρώνονται οι εφετινές, επίσημες υποχρεώσεις για τους «πράσινους».

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, αν και είχε ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, δεν κρίθηκε έτοιμος από το τεχνικό τιμ για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους Αγρινιώτες, κλείνοντας πλέον τον «κύκλο» του στον Παναθηναϊκό. Εκτός της τελευταίας 18άδας για την εφετινή σεζόν έμειναν ακόμα οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Οικονόμου, Ινσούα, Χρήστος Δώνης και οι «λαβωμένοι» Άλτμαν, Μαυρομμάτης, Μπουζούκης, Σέχου, Ξενόπουλος.

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Δώνης πήρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον -ηλικίας 17,5 ετών- Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος αναμένεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τόσο ο Βαγγέλης Θεοχάρης (που έχει αγωνιστεί μόνο σε ματς Κυπέλλου), όσο και ο Πάνος Αρμενάκας.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό ο 49χρονος τεχνικός είναι οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Αθανασακόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

ποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΆντονι ΜουνιέΓιώργος Δώνης