Αθλητισμός|04.05.2019 21:25

Basket League: Κυρίαρχος με ηγέτη τον Τόμας ο Παναθηναϊκός

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην 24η νίκη της σεζόν στην Basket League απέναντι στον μαχητικό Χολαργό ( 81-64 ) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους όμως κατάφεραν γρήγορα χάρη στην ποιότητα τους  να ελέγξουν τον ρυθμό κι αυτό συνέβη γιατί υπερίσχυσαν στον τομέα των ριμπάουντ (είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ ανανεώνοντας επιθέσεις). Επίσης οδήγησαν τον Χολαργό σε πολλά λάθη (20) και εκμεταλλεύθηκαν τα άσχημα ποσοστά των γηπεδούχων στις ελεύθερες βολές(μόλις 11/21).

Από την ομάδα του Ρικ Πιτίνο ξεχώρισαν ο ΝτεΣόν Τόμας (ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους), Παπαγιάννης (10 π., 6 ριμπ.), Λάνγκφορντ (8 π.)  Καλάθης (7 π. με 8 ασίστ).

Ο Χολαργός έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Σώμος, Κατραχούρας, Μαλαμάς. Ο κ. Σώμος αντικατέστησε τον Αναστόπουλο ο οποίος δήλωσε κώλυμα (με έγγραφο που έστειλε στην ΚΕΔ) επικαλούμενος λόγους υγείας.

Basket LeagueμπάσκετΠαναθηναϊκόςΧολαργός