Αθλητισμός|05.05.2019 21:30

Super League: Στα μπαράζ με Πλατανιά ο ΟΦΗ, «αντίο» από Κάναντι στον Ατρόμητο

Newsroom

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League, αλλά η νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Πανιωνίου τον έστειλε σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, απέναντι στον γειτονικό Πλατανιά Χανίων, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα στη Football League.

Ο Νέιρα στο 21΄ και ο Σάσι στο 74΄ πέτυχαν τα γκολ για την κρητική ομάδα, τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν με αρνητικό αποτέλεσμα μία εξαιρετική χρονιά, που τους βρίσκει στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης και τους εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Europa League.

Με το τέλος της αναμέτρησης και στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός αποκάλυψε πως έχει ήδη ενημερώσει την διοίκηση πως μετά από δυο χρόνια αποχωρεί από την ομάδα του Περιστερίου.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ατρόμητο το έχω αποφασίσει, το έχω πει στη διοίκηση. Είμαι ικανοποιημένος για όσα έζησα στο σύλλογο».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαίας, Σάκιτς,, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (55' Ουγκράι), Ούμπιντες, Ουάρντα (46' Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μιχοΐεβιτς, Μπρον, Νέιρα, Μελάντο, Νμαπί, Φερέιρα, Βαζ, Σάσι

ΟΦΗSuper League 1ΠλατανιάςΑτρόμητος