Αθλητισμός|05.05.2019 21:40

Super League: Ο Αρης γιόρτασε την επιστροφή στην Ευρώπη με «εφτάρα» επί της Ξάνθης

Newsroom

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη κυριάρχησαν και οι ακρίτες σώθηκαν από τον Ζίφκοβιτς, που παρότι δέχτηκε επτά γκολ, έσωσε κι αρκετά ακόμα...Η Ξάνθη ήταν αυτή η οποία κόντρα στην ροή του αγώνα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με πέναλτι του Κάστρο στο 16ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι όμως στη συνέχεια, έφεραν τούμπα το ματς με τους Γιουνές και Ματέο Γκαρσία.

Η ισοφάριση της Ξάνθης σε 2-2 στο 50ο λεπτό, μπορεί να αποσυντόνισε για λίγα λεπτά τους γηπεδούχους, αλλά με τις αλλαγές του Παντελίδη βρήκαν πάλι τον ρυθμό τους και με κορυφαίο τον Χαμζά Γιουνές έκαναν το 4-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά και έδωσαν τελός στις ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι θετικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».Οι Θεσσαλονικείς δεν σταμάτησαν εκεί, με το πρώτο γκολ του Σιώπη να κλέβει την παράσταση και να ολοκληρώνει τον θρίαμβο του 7-2.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Γκαρσία, Γιουνές (75' Τόνσο), Ματίγια, Τζανακάκης (58' Σόουζα), Φετφατζίδης (58' Μαρτίνες), Σιώπης, Κορχούτ, Ρόουζ

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Ντουρίτσκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Ακόστα, Κοβάσεβιτς, Ντιρεστάμ, Σιλά, Θυμιάνης (65' Ντε Λούκας), Αμορίμ (72' Καμαρά)

ΞάνθηΑρηςSuper League 1