Αθλητισμός|05.05.2019 22:41

Κύπελλο Ελλάδας: Σε τελικό με 1.000 θεατές καταλήγει ο Βασιλειάδης!

Newsroom

Ετοιμος να αναγγείλει τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίχως παρουσία οπαδών είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον υφυπουργό Αθλητισμού να έχει λάβει την απόφαση για τελικό κεκλεισμένων των θυρών επιβεβαιώνονται καθώς κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως είναι ειλημμένη η απόφαση.

Μάλιστα, ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο (11/5) δεν θα βρεθούν περισσότερα από 1.000 άτομα σε μια επανάληψη του σκηνικού που είχε στηθεί στον τελικό του 2016 όταν ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε πάρει τη σχετική απόφαση πριν από το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Υπό αυτές τις συνθήκες το επικρατέστερο σενάριο είναι να λάβουν οι δυο ομάδες από 350 προσκλήσεις, κι άλλες 300 η ΕΠΟ. Η απόφαση του Βασιλειάδη, ο οποίος θα επικαλεστεί λόγους ασφαλείας, στηρίζεται κυρίως στη σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ υπό τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων και λόγω αδυναμίας της Αστυνομίας να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού.

Το πρωί της Δευτέρας (6/5) αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης από τον Γ. Βασιλειάδη, ενώ προηγουμένως θα καταβληθεί μια ύστατη προσπάθεια, και από την πλευρά της ΕΠΟ αλλά και των δύο ομάδων, μήπως πραγματοποιηθεί ο τελικός παρουσία κόσμου, έστω και με λιγότερους οπαδούς από τους 17.000 που έδωσαν το «παρών» στον αντίστοιχο περυσινό τελικό των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.

Κύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΑΕΚΓιώργος ΒασιλειάδηςΟΑΚΑ