Προκάλεσε ο Φουρνιέ στο ΟΑΚΑ: Άσεμνη χειρονομία του Γάλλου στους οπαδούς του Παναθηναϊκού
NewsroomΜια άσεμνη χειρονομία του Εβάν Φουρνιέ προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού προκάλεσε τρομερή ένταση στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια του τρίτου τελικού μεταξύ των Πρασίνων και του Ολυμπιακού.
Οι διαιτητές του Game 3 αναγκάστηκαν να διακόψουν προσωρινά το παιχνίδι καθώς επικράτησε μεγάλη αναταραχή μετά τη απαράδεκτη ενέργεια του Φουρνιέ. Όπως κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ, ο Εβάν Φουρνιέ έκανε μια χειρονομία προς την εξέδρα με πολύ άσεμνο και προκλητικό τρόπο, κάτι που πυροδότησε αντιδράσεις!
Η κατάσταση ξέφυγε καθώς εκτοξεύτηκε προς το μέρος του Γάλλου ένα πλαστικό διαφημιστικό, ενώ υπήρξαν οπαδοί που προσπάθησαν να κινηθούν απειλητικά εναντίον του. Όμως άμεσα κινητοποιήθηκε η ασφάλεια του γηπέδου περιφρουρώντας τον αγωνιστικό χώρο.
Ο Εβάν Φουρνιέ, λίγο αργότερα, αποβλήθηκε από το παιχνίδι αφού δέχθηκε τεχνική ποινή, ενώ είχε ένα αντιαθλητικό νωρίτερα. Αποχώρησε απ' το τερέν εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών.
- Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
- Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
- Ηλεία: Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση του 62χρονου - Κυνηγός εντόπισε τη σορό του
- Άνδρας είχε στο σπίτι του μετεωρίτη 4,6 δισεκατομμυρίων ετών γιατί νόμιζε πως ήταν... χρυσός