Αθλητισμός|08.06.2025 23:46
Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την απώλεια του τίτλου: «Ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο»
NewsroomΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως με όσα έγιναν στους προηγούμενους τελικούς, την απονομή πρέπει να κάνουν οι «Μητσοτάκης, Δημητριάδης, Μυλωνάκης και Λιόλιος».
«Όταν έχουν γίνει όλα αυτά που έχουν γίνει σε όλους τους προηγούμενους τελικούς εγώ θα περίμενα σήμερα ότι κανονικά θα έπρεπε ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού όταν τελειώσει το ματς και το έχει πάρει. Αυτό είναι το σωστό» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων.
«Απόψε αρχίζει η επόμενη χρονιά»
Λίγο αργότερα πάντως έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν λέγοντας ότι «απόψε τελείωσε η φετινή χρονιά. Απόψε αρχίζει η επόμενη...».
Διαβάστε ακόμη
- Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά – Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
- Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
- Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
- Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση