Η ομιλία των Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Πήραμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας μας»
NewsroomΟ Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, Παναθηναϊκό και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν πανευτυχείς με την επιτυχία της ομάδας τους.
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσαν στα αποδυτήρια μετά το τέλους του τέταρτου τελικού και έδωσαν συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή. Μάλιστα χαρακτήρισαν τον τίτλο ως τον «πιο μάγκικο» στην ιστορία της ομάδας.
«Πήραμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας μας στα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Δεν τα καταφέραμε στο ημιτελικό της Ευρωλίγκας, χάσαμε το πρώτο ματς, αλλά όλοι μαζί δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Όλοι σας συγκεντρωθήκατε και κάνατε τους καλύτερους τελικούς, συγχαρητήρια και πάλι» είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Απ' την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια. Σας ευχαριστούμε πολύ για τον τρόπο που παίξατε και τα δώσατε όλα. Οι στιγμές που ζούμε εδώ δεν υπάρχουν αλλού, και είμαστε συγκλονισμένοι και ευτυχισμένοι για αυτό που πετύχαμε».
- Τι συμβαίνει με τις «συνομιλίες» μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Τα μηνύματα Τραμπ και η σφοδρή αντίδραση της Τεχεράνης
- Ξέσπασμα Πλακιά κατά Μητσοτάκη - Φλωρίδη: Ντροπή, σήμερα μπάζωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας
- «Πηγάδι του Διαβόλου»: Ποιο είναι το μέρος όπου αγνοείται ο 34χρονος δύτης - Η τραγική ιστορία με τους Αμερικανούς στρατιώτες
- Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»