Αθλητισμός|06.05.2019 14:44

Basket League: Και Γιαννακόπουλος και αδελφοί Αγγελόπουλοι στον ΕΣΑΚΕ

Newsroom

Μπαρούτι μυρίζει η συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, καθώς τόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, όσο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνουν το «παρών» στην σημερινή συνεδρίαση των μετόχων των ομάδων της λίγκας. Η σημερινή (6/5, 14:30) συνεδρίαση έχει τεράστια σημασία για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς οι ισχυροί άνδρες των ομάδων, θα συναντηθούν ώστε να βάλουν το... νερό στ' αυλάκι για να επανέλθει το άθλημα στον σωστό δρόμο.

Οι ιδιοκτήτες των «αιώνιων» αντιπάλων κάθονται στο ίδιο τραπέζι μετά την επεισοδιακή... πρωτοβουλία του Γιώργου Βασιλειάδη και φυσικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον οποιαδήποτε συζήτηση προκύψει ανάμεσά τους.

Στη σύσκεψη βρίσκεται και κλιμάκιο της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), ενώ άξια αναφοράς ήταν η στάση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος απόρησε με τους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και τόνισε χαρακτηριστικά: «Εσείς δεν έχετε έρθει ποτέ σε συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ. Γιατί σήμερα;».

Εκτός από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται από τους Χρήστο Σταυρόπουλο και Χρήστο Μπαφέ, ενώ στα γραφεία βρίσκεται κι ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Χάρης Κουτάς εκπροσωπούν την ΑΕΚ, ενώ κανονικά στις θέσεις τους βρίσκονται και οι Δημήτρης Γουλιέλμος (Άρης), Αλέξανδρος Θεοδώρου (Κύμη), Μιχάλης Μελής (Κολοσσός), Σπύρος Μπούμπουρας (Ήφαιστος), Γιάννης Ψαρράκης (Λαύριο) και Φάνης Ταραντώρος (Χολαργός). 

Γιώργος ΑγγελόπουλοςΔημήτρης ΓιαννακόπουλοςΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός