Αθλητισμός|06.05.2019 14:15
ΚΑΕ Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΚΕΔ για τον ορισμό διαιτητών
NewsroomΟι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι ήταν παράνομη και γι αυτό το λόγο ζητούν την παρέμβαση του διαιτητικού οργάνου. Σύμφωνα με την πλευρά των Πειραιωτών, τα μέλη που αποφάσισαν για την κλήρωση δεν έφταναν στον αριθμό της πλειοψηφίας. Η κλήρωση έφερε στο ΣΕΦ τον «ανεπιθύμητο» από τον Ολυμπιακό, Παναγιώτη Αναστόπουλο.
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν ζητήσει να μην οριστεί ο συγκεκριμένος ρέφερι κι άλλοι δύο σε ματς του Ολυμπιακού κι απειλούσαν ότι δεν θα κατέβαιναν να αγωνιστούν, γεγονός, που συνιστά κι αυτόματα τον υποβιβασμό στην Α2.
Πλέον μετά κι απ' αυτή την εξέλιξη, είναι ορατό το ενδεχόμενο της αναβολής σε όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής, μιας και η εκδίκαση της υπόθεσης θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.
Διαβάστε ακόμη
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;