Αθλητισμός|06.05.2019 16:40

Η τρεμάμενη φωνή του συγκινημένου Ικερ Κασίγιας (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Πολύ συγκινημένος για την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, όπως ήταν άλλωστε φυσικό, εμφανίστηκε ο Ικερ Κασίγιας κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο «CUF» του Πόρτο, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Τετάρτη (1/5), μετά το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο, ο 37χρονος τερματοφύλακας της Πόρτο ευχαρίστησε για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε, χωρίς να κρύψει την συγκίνησή του για όσα βίωσε και βιώνει.

«Ηταν κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής, έτυχε σε εμένα και τώρα είμαστε εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια, με τρεμάμενη φωνή, του άλλοτε γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας.

«Είναι δύσκολο να μιλάς για τέτοια πράγματα, αλλά πρέπει να είσαι ευγνώμον. Ημουν πολύ τυχερός» παραδέχθηκε ο Κασίγιας, ο οποίος ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον ανέλαβαν.

«Πρέπει να βγάζεις πάντα ένα χαμόγελο από το κάθε τι και αυτό θέλω να κάνω και εγώ» συμπλήρωσε ο Ικερ, ο οποίος θα ξεκουραστεί («για δύο εβδομάδες ή για δύο μήνες, δεν με απασχολεί») και δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει στο επαγγελματικό του μέλλον. «Το σημαντικό είναι ότι είμαι εδώ» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του, από το 2:55 και μετά στο βίντεο

 

ποδόσφαιροΙκερ ΚασίγιαςΠόρτο