Αθλητισμός|06.05.2019 17:42

Οι... ήρεμοι διάλογοι Αγγελόπουλων - Γιαννακόπουλου στον ΕΣΑΚΕ

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν εκφράσει τις πρώτες τους τοποθετήσεις χωρίς να έρθουν σε απευθείας αντιπαράθεση και ακόμα και οι όποιες διαφωνίες τους έχουν ακουστεί σε ήπιους τόνους.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού επιμένουν στο άκυρο της κλήρωση που έφερε τον διαιτητή Αναστόπουλο στον δρόμο τους, αυτός του Παναθηναϊκού έχει αναφερθεί στο ότι ο εν λόγω διαιτητής είναι υπό αστυνομική προστασία και ζήτησε να το καταδικάσουν οι αντίπαλοι. Εκεί υπήρξε και η μόνη ευθεία αντιπαράθεση με τον Γιαννακόπουλο να λέει ότι «στοχοποιήθηκε από διαρροές και δημοσιεύματα, θέλετε να γίνει ποδόσφαιρο το μπάσκετ;» και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να απαντά «μιλάτε εσείς που παίρνετε στο κυνήγι Ελληνες και ξένους διαιτητές, είναι χώρος για χιούμορ εδώ μέσα»;

Η συνολική αγωνία μέχρι τώρα είναι αφ' ενός τι θα γίνει με την τελευταία αγωνιστική και αν η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ μπορεί να φέρει αναβολή ή ακόμα χειρότερο εκ των υστέρων ακύρωσή της, αφ' ετέρου αν οι όποιες αποφάσεις ληφθούν , υπό την μορφή πρότασης, θα μπορούν να εφαρμοστούν από το επόμενο πρωτάθλημα.

Το... ρεκόρ Γκίνες

Οι τόνοι παρέμειναν υψηλοί, χωρίς... παρεκτροπές πάντως, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επισημαίνει ότι όταν ο ίδιος διαμαρτυρήθκε παρουσιάζοντας στοιχεία στην Ευρωλίγκα για τις διαιτησίες, ο Ολυμπιακός δεν παρέστη σε συνεδρίαση, δείχνοντας ότι νοιάζεται μόνο για δικά του θέματα και όχι για το καλό του μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι υπήρξε σύσκεψη της Ευρωλίγκας με τέτοιο θέμα, ενώ ο Παναθηναϊκός επανήλθε με τον Μάνο Παπαδόπουλο να λέει ότι αποχώρηση από ημίχρονο αγώνα συνιστά... ρεκόρ Γκίνες.