Αθλητισμός|06.05.2019 22:55

Basket League: Διαθέσιμος για το ΣΕΦ ο Παναγιώτης Αναστόπουλος

Newsroom

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μεγάλη συζήτηση σχετικά με την παρουσία του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής Basket League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα. Ο έμπειρος διαιτητής προ ημερών δήλωσε κώλυμα, και δεν σφύριξε στην εξ αναβολής αναμέτρηση του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Α.Τρίτσης».

Η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση τις τελευταίες μέρες. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να βρεθεί κανονικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα την ερχόμενη Τετάρτη (08/05, 17:30).

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο Αναστόπουλος απέστειλε έγγραφο στην ΚΕΔ, στο οποίο ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του και θα βρεθεί κανονικά στο φαληρικό στάδιο για την αναμέτρηση της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ με τους Πατρινούς.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει νέα δεδομένα, καθώς ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που σφυρίξει παιχνίδι της ομάδας ένας εκ των Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου, τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν. Απέναντι στον Προμηθέα ορίστηκε ο πρώτος, στην κλήρωση της περασμένης Παρασκευής και πλέον αναμένεται να ξεκαθαρίσει η στάση του Ολυμπιακού.

Ο διαιτητής Αναστόπουλος, από την πλευρά του, πάντως, ενημέρωσε την ΚΕΔ πως είναι απολύτως έτοιμος και θα σφυρίξει κανονικά στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής.

Πηγή: sdna.gr

Παναγιώτης ΑναστόπουλοςBasket League