Αθλητισμός|07.05.2019 01:04

Ρωσίδες τσιρλίντερ έκαναν άνω κάτω τελικό μπάσκετ με πρόγραμμα στριπτίζ (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Στον αέρα τινάχθηκε ο δεύτερος τελικός του ρωσικού πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και της Σαμάρα την Κυριακή (5/5). Κανείς δεν ασχολήθηκε με τη νίκη της Σαμάρα που την έφερε αγκαλιά με τον τίτλο αλλά με το πρόγραμμα των ρωσίδων τσιρλίντερ που κυριολεκτικά ξεπέρασαν τα όρια τους.

Ολοι περίμεναν ένα χαρούμενο χορευτικό αλλά τελικά είδαν έναν άκρως αισθησιακό πρόγραμμα από τις καλλίγραμμες χορεύτριες που θύμιζε περισσότερο στριπ-μπαρ.

Το διασκέδασαν αλλά το κλίμα γύρισε...

Αρχικά ορισμένοι έδειχναν να το διασκεδάζουν αλλά όταν είδαν τις αντιδράσεις και δεκάδες γονείς να αποχωρούν σε έξαλλη κατάσταση το κλίμα γύρισε.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα έγινε και σύσκεψη στην διοργανώτρια με σκοπό να ζητήσει «συγγνώμη» από το φίλαθλο κοινό αλλά και από εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

«Δεν γνωρίζαμε πως ο τελικός του μπάσκετ που είναι γιορτή του αθλητισμού είναι πρόγραμμα αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους», είπε μία μητέρα που αποχώρησε ενοχλημένη με τα δυο της παιδιά.

«Αυτό δεν ήταν αγώνας μπάσκετ αλλά ένα πραγματικό σόου στριπτίζ. Είναι απαράδεκτο για τους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών χώρων», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης στο διαδίκτυο.

«Στον άντρα μου θα άρεσε σίγουρα αλλά σίγουρα όχι και στη μικρή μας κόρη», έγραψε στο instagramm μία φίλη της Σπαρτάκ.

Ο αγώνας έληξε 66-59 υπέρ της Σαμάρα που έκανε το 2-0 στις νίκες και θέλει άλλη μία για να πάρει τον τίτλο.

τσιρλίντινγκΡωσίαστριπτίζμπάσκετ