Αθλητισμός|07.05.2019 02:03

Πορτογαλία: Ματς - ροντέο με τρεις αποβολές και «ντου» οπαδών (pics, vids)

Newsroom

H Σετούμπαλ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Ωστόσο, όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μποαβίστα ενδέχεται να καταδικάσουν τον σύλλογο κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Κι όμως παρά την κρισιμότητά του, το παιχνίδι με την Μποαβίστα δεν προμήνυε τη... θύελλα που θα ακολουθούσε. Είναι ενδεικτικό πως μέχρι το 67' δεν είχε συμβεί το παραμικρό. Το σκορ ήταν 0-0, η Σετούμπαλ ήλπιζε για τη νίκη, ενώ της αρκούσε και η ισοπαλία καθώς διατηρούσε διαφορά ασφαλείας από την Τοντέλα που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Σε εκείνο το σημείο ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Σεμέντο, ενώ τρία λεπτά αργότερα (70') η Μποαβίστα άνοιξε το σκορ (0-1). Κάπου εκεί άρχισαν να αγριεύουν οι καταστάσεις με τον κόσμο να ωρύεται στις εξέδρες. Κι αμέσως μετά ακολούθησαν άλλες δύο αποβολές για τη Σετούμπαλ σε διάστημα δύο λεπτών γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη.

Στο 71' ο Ζεκίνια αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα και στο 73' ο Κάντις τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Σετούμπαλ έμεινε με οχτώ παίκτες στο γήπεδο αλλά ακολούθησε «ντου» μερίδας οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τον διαιτητή. Μάλιστα ένας εξ αυτών έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον ρέφερι που βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου.

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι στο γήπεδο καθώς προσπάθησαν να εισέλθουν προκειμένου να επιτεθούν στον διαιτητή και άλλοι οπαδοί, τους οποίους όμως απέτρεψαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Το παιχνίδι διεκόπη για ένα 15λεπτο και όταν ξανάρχισε η Μποαβίστα πέτυχε άλλα δύο τέρματα γράφοντας το τελικό 0-3. Πλέον η Σετούμπαλ απειλείται με βαριά καμπάνα από την πορτογαλική ομοσπονδία.

Δείτε εικόνες και video με όσα συνέβησαν στο γήπεδο

T
T

Πορτογαλίαεπεισόδιαποδόσφαιροβία