Αθλητισμός|07.05.2019 09:45

Μίλαν: Ο Μπακαγιόκο έβρισε τον Γκατούζο στον πάγκο! (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Η Μίλαν παίζει τα ρέστα της για να προλάβει την τέταρτη θέση της Serie A που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Η πίεση είναι μεγάλη, το άγχος επίσης και είναι λογικό τα πράγματα να… ξεφεύγουν κάποιες στιγμές.

Στην διάρκεια της νίκης – ανάσας των «Ροσονέρι» επί της Μπολόνια με 2-1 (37’ Σούσο, 67’ Μπορίνι – 72’ Ντέστρο), χάρη στην οποία η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόστασή της από την τέταρτη Αταλάντα, ο προπονητής είχε ένα έντονο διάλογο με τον Τιμουέ Μπακαγιόκο, στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Γκατούζο έδωσε εντολή στον Γάλλο μέσο, ο οποίος έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Τσέλσι, να κάνει ζέσταμα εσπευσμένα, για να αντικαταστήσει τον τραυματία Λούκας Μπίγκλια. Ο Μπακαγιόκο καθυστέρησε και ο προπονητής του αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι τον Χοσέ Μάουρι.

Οταν ο Μπακαγιόκο επέστρεψε ενοχλημένος στον πάγκο και ο Γκατούζο του ζήτησε τα ρέστα, ο ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να του πει «fuck off man» (σ.σ. ήτοι «άντε γαμ…»), σε μια στιχομυθία που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με τον προπονητή να κάνει νόημα ότι «θα τα πούμε μετά στα αποδυτήρια».

 

«Ζήτησα στον Μπακαγιόκο να μπει, άργησε πολύ και άλλαξα γνώμη. Εμένα μπορεί να μου πει ότι θέλει, αλλά πρέπει να σέβεται τους συμπαίκτες του. Θα το λύσουμε στα αποδυτήρια και με την γλώσσα μας, γιατί υπάρχουν λόγια που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τηλεόραση» είπε σχετικά με το επεισόδιο ο «Ρίνο», ο οποίος σήμερα Τρίτη (7/5) θα μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Μπακαγιόκο, ξεκαθαρίζοντας ότι «η προτεραιότητά μας είναι η Μίλαν και τιμώ όσους έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο».

Γνωρίζοντας κάποιος την… προϊστορία του Γκατούζο, θα έλεγε ότι αντέδρασε μάλλον ψύχραιμα στην ασέβεια του Μπακαγιόκο, όπως επιβεβαιώνουν βίντεο με παλαιότερες εκρήξεις του, μεταξύ των οποίων μια ως προπονητής του ΟΦΗ, στο πέρασμά του από την ομάδα της Κρήτης.

Τζενάρο ΓκατούζοΤιεμουέ ΜπακαγιόκοSerie AποδόσφαιροΜίλαν