Τεντόγλου: «Ήθελα να μπω και να τους διαλύσω»
NewsroomΟ Μίλτος Τεντόγλου μπήκε αποφασισμένος να κάνει επίδοση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και πράγματι το έκανε, σπάζοντας το δικό του ρεκόρ και πετυχαίνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Ο κορυφαίος άλτης ήθελε να τονώσει το ηθικό της εθνικής που δίνει μάχη για να παραμείνει στην Α' κατηγορία και ανταπεξήλθε.
«Αυτές οι συνθήκες μπορεί να φαίνονται πολύ δύσκολες, λόγω υψηλής ζέστης, αλλά είναι οι καλύτερες συνθήκες αν θες να κάνεις επίδοση. Μπορούσα να κάνω πολύ παραπάνω, αλλά έχασα σε ανάσες», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε ήθελε να διαλύσει τον ανταγωνισμό. «Προσπάθησα και μετά το 8.46 να κάνω κάτι καλύτερο, το επόμενο ήταν μεγάλο αλλά άκυρο, η τέταρτη ήταν στο 44 αλλά το χάλασα στην προσγείωση. Αλλά είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να μπω και να τους διαλύσω. Για το ηθικό της ομάδας. Ήθελα να τους ρίξω αυτό που τους έριξα, 40 πόντους».
Μάλιστα, εκτίμησε ότι Στο Βαλκανικό στον Βόλο μπορεί να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ.
Έδωσε 16 πόντους στην Ελλάδα
Ο Μίλτος Τεντόγλου «προσγειώθηκε» στα 8,46μ. στη Μαδρίτη, πετυχαίνοντας την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο και καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων που είχε ήδη στην κατοχή του από το 2021.
Το ρεκόρ του Μίλτου Τεντόγλου είναι 8.65μ από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης το 2024.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν θέλησε το 5ο και το 6ο του άλμα, ενώ με τη νίκη του αυτή έφερε 16 πόντους στην Ελλάδα στη γενική βαθμολογία.
- Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς