Αθλητισμός|08.05.2019 09:43

Ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής του Ολυμπιακός-Προμηθέας

Newsroom

Η κλήρωση έφερε τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο στο µατς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, αυτός όµως είναι ένας από τους τρεις ανεπιθύµητους για τους Πειραιώτες, µε τους οποίους έχουν δηλώσει ότι δεν θα αγωνιστούν αν τους βρουν στον δρόµο τους.

Ο Ολυµπιακός έχει ήδη µια εσκεµµένη απουσία από αγώνα και βάσει κανονισµού, αν το πράξει και δεύτερη, µηδενίζεται σε όλα τα µατς, άρα και υποβιβάζεται στην Α2! Ο διαιτητής ενηµέρωσε επίσηµα ότι ξεπέρασε ένα πρόβληµα υγείας που είχε και ότι θα εµφανιστεί κανονικά στο ΣΕΦ. Έτσι λοιπόν, χθες το βράδυ, οπαδοί... επισκέφτηκαν τον Αναστόπουλο στην οικεία του για να του υπενθυμίσουν ότι είναι ανεπιθύμητος.

Ο Ολυµπιακός δεν έχει κάνει κάποια αναφορά για τις προθέσεις του. Ο Μπλατ και οι παίκτες προπονούνται κανονικά, εισιτήρια για το µατς έχουν εκδοθεί και µάλιστα στη συµβολική τιµή του ενός ευρώ, κάτι σαν κάλεσµα της ΚΑΕ και όλα δείχνουν ότι το απογευµατινό... ραντεβού θα είναι σε ισχύ και εκεί θα διαπιστωθούν οι προθέσεις.

Εκτός κι αν επιληφθεί του θέματος ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα θορυβημένος με τα απανωτά κρούσματα εξωγηπεδικής βίας. Ο υπουργός ενδέχεται να διατάξει να κλείσει το ΣΕΦ για τους οπαδούς ή ακόμα να αναβάλλει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, ακόμα και όλης της αγωνιστικής.

Γιώργος ΒασιλειάδηςΠαναγιώτης ΑναστόπουλοςΠρομηθέας