Europa League: Στον δρόμο του ΠΑΟΚ η Βόλφσμπεργκερ - Με Μπεσίκτας ή Σαχτάρ ο Παναθηναϊκός
NewsroomΜια ομάδα στα μέτρα του έφερε η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, την αυστριακή Βόλφσμπεργκερ. Στο πιο δύσκολο ζευγάρι ο Παναθηναϊκός, απέναντι σε Μπεσίκτας ή Σαχτάρ αν αποκλειστεί από τη Ρέιντζερς.
Με διπλό ελληνικό ενδιαφέρον η κλήρωση της UEFA για τον 3ο προκριματικό του Europa League.
Από τη μία πλευρά ο ΠΑΟΚ που ως 3ος θα συμμετέχει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση κι από την άλλη ο Παναθηναϊκός, αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρέιντζερς, όπως αναφέρει το sdna.
Βατή η κλήρωση για τους Θεσσαλονικείς που θα αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο απόλυτα στα μέτρα τους. Ο λόγος για την Βόλφσμπεργκερ, άπειρη ευρωπαϊκά, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Αυστρίας, τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, ενώ πρόκειται μόλις για την πέμπτη ευρωπαϊκή συμμετοχή της. Στην Τούμπα το πρώτο ματς στις 7 Αυγούστου, με τη ρεβάνς στις 14/8 στην Αυστρία.
Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Παναθηναϊκό που θα έχει δυσκολότερο έργο στο Europa League, σε σχέση με ενδεχόμενη πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό του Champions League (Πλζεν ή Σερβέτ), πάντα στο ενδεχόμενο που δεν περάσει τη Ρέιντζερς. Το Τριφύλλι θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας - Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 7 Αυγούστου κι η ρεβάνς στην έδρα της αντιπάλου μία εβδομάδα αργότερα.
Αναλυτικά η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό του Europa League
Λίνκολν - Ερυθρός Αστέρας/ Νόα - Φερεντσβάρος
Ριέκα - Λουντογκόρετς / Σέλμπουρν Καραμπάγκ
Ρίγα - Μάλμε / Κουπς Κουόπιο - Καϊράτ Αλμάτι
Χάμρουν Σπάρτανς - Ντινάμο Κιέβου / Πάφος - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζρίνσκι Μόσταρ / Λεχ Πόζναν - Μπρέινταμπλικ
Σκεντίγια - Στεάουα / Κοπεγχάγη - Ντρίτα
Τσέλιε / ΑΕΚ Λάρνακας - Οστάβα / Λέγκια Βαρσοβίας
Φρέντικσταντ - Μίντιλαντ / Χιμπέρνιαν
Λουγκάνο / Κλουζ - Λέφσκι Σόφιας / Μπράγκα
Βόλφσμπεργκερ - ΠΑΟΚ
Βικτόρια Πλζεν - Σερβετ/ Σέριφ - Ουτρέχτη
Άντερλεχτ - Χάκεν/ Μπραν - Σάλτσμπουργκ
Ρέιντζερς- Παναθηναϊκός / Μπεσίκτας - Σαχτάρ Ντόνσεκ
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη