Champions League: Με Σερβέτ ή Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός
NewsroomΈμαθε τον πιθανό αντίπαλό του ο Παναθηναϊκός στον επόμενο γύρο του Champions League, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του Πλζεν - Σερβέτ.
Η κληρωτίδα στη Νιόν χαμογέλασε στους «πράσινους», που θα έχουν έναν απόλυτα βατό αντίπαλο, σύμφωνα με το sdna, στον 3ο γύρο του Champions League, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρέιντζερς.
Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια έχει μία χρυσή ευκαιρία μπροστά της να προχωρήσει φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, ο αντίπαλος είναι από τους πλέον βατούς που θα μπορούσαν να έρθουν για το τριφύλλι, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν-Σερβέτ. Πρόκειται για τη δευτεραθλήτρια Τσεχίας και τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας.
Το πρώτο ματς θα γίνει 5 ή 6 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην έδρα της αντιπάλου του.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
CHAMPIONS PATH
RFS (Λετονία) ή Μάλμε (Σουηδία) - Κοπεγχάγη (Δανία) ή Ντρίτα (Κόσοβο)
Κουόπιο (Φινλανδία) ή Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν) - Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) ή Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
Λεχ Πόζναν (Πολωνία) ή Μπρεϊνταμπλικ (Ισλανδία) - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) ή Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Ριέκα (Κροατία) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) - Νόα (Αρμενία) ή Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα) ή Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) - Πάφος (Κύπρος) ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Σκεντίγια (Βόρεια Μακεδονία) ή FCSB (Ρουμανία) - Σέλμπουρν (Ιρλανδία) ή Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)
LEAGUE PATH
Μπραν (Νορβηγία) ή Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) - Μπριζ (Βέλγιο)
Ρέιντζερς (Σκωτία) ή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) - Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) ή Σερβέτ (Ελβετία)
Νις (Γαλλία) - Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Φέγενορντ (Ολλανδία) - Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)
- Τα μπλόκα των αγροτών τα επόμενα 24ωρα, το σχέδιο για τις γιορτές και η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι νέες φωτογραφίες με Τσόμσκι, Μπιλ Γκέιτς και τα περίεργα μηνύματα από τη «Λολίτα»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή