Ο Ραφάηλ Παγώνης έγραψε ιστορία: Έγινε Πρωταθλητής Ευρώπης U14
NewsroomΜε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ο Ραφαήλ Παγώνης κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις U14.
Ο 13χρονος τενίστας λύγισε στον τελικό τον Λάουρενς Ντράιβερ με 6-1, 3-6, 6-2 και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στους τίτλους, μετά τον χαμένο τελικό του Wimbledon απέναντι στον Μόριτς Φράιταγκ.
Στο πρώτο σετ, ο Παγώνης μπήκε ορμητικά και με δύο break, απέκτησε από νωρίς προβάδισμα 4-0. Διατήρησε τον έλεγχο και με συνοπτικές διαδικασίες το έκανε δικό του με 6-1. Ο Ντράιβερ αντέδρασε στο δεύτερο, κατάφερε να κάνει τέσσερα break έναντι δύο του Έλληνα πρωταθλητή και ισοφάρισε σε 1-1 σετ (6-3).
Η απάντηση του Παγώνη ήταν εντυπωσιακή. Με πάθος και συγκέντρωση, πήρε τον έλεγχο του τρίτου σετ, έσπασε τρεις φορές το σερβίς του αντιπάλου του και με 6-2 ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.
Τα σετ: 6-1, 3-6, 6-2
- Στον εισαγγελέα ο νοικάρης της αγνοούμενης Σταυρούλας - Τα στοιχεία που τον βάζουν στο «κάδρο»
- Μυστήριο με την εξαφάνιση Eλληνοαμερικανού επιχειρηματία - «Τον άφησα στο Σύνταγμα και χάθηκε»
- Στον κόσμο του Δημήτρη Αρμενάκη, η αθωότητα κινδυνεύει με εξαφάνιση πίσω από φωτεινές βιτρίνες και άδεια χαμόγελα
- Σκύλος στην παραλία, μίνι οδηγός: Ναι, γίνεται - Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται