Αθλητισμός|09.05.2019 00:58

Champions League: Το τρομερό φινάλε, οι πανηγυρισμοί και τα δάκρυα (vids)

Newsroom

Πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι: 22 άνθρωποι κυνηγούν και κλοτσούν μια μπάλα. Κι όμως προκαλεί τόσο έντονα συναισθήματα και δημιουργεί τόσο ωραίες ιστορίες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η μαγεία που το συνοδεύει. Κι όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, που δεν περιγράφονται εύκολα με λέξεις, τα ζήσαμε παρακολουθώντας τον δεύτερο ημιτελικό του Αγιαξ με την Τότεναμ που φέρνει τους λονδρέζους σε τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μετά το επικό 2-3 στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα.

Ηταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι απ' την αρχή μέχρι το τέλος. Ιδίως όμως το φινάλε ήταν συγκλονιστικό χάρη στο γκολ του Λούκας Μόουρα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων που προκάλεσε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.

Δείτε το γκολ της πρόκρισης:

Λίγο αργότερα το ματς τελείωσε και το contrast των συναισθημάτων ήταν εμφανές. Οι παίκτες του Αγιαξ να έχουν λυγίσει μη μπορώντας να πιστέψουν πώς αποκλείστηκαν και απ' την άλλη, οι παίκτες και ο προπονητής της Τότεναμ επίσης να μην μπορούν να πιστέψουν πώς προκρίθηκαν μολονότι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο 35'.

Δείτε το contrast των συναισθημάτων:

Ο προπονητής της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποτσετίνο λύγισε από συγκίνηση μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, την ώρα που αρκετοί φίλοι του Αγιαξ επίσης έκλαιγαν στις κερκίδες...

Δείτε το κλάμα του Ποτσετίνο και των οπαδών του Αγιαξ:

ποδόσφαιροΑγιαξΤότεναμChampions League