Αθλητισμός|04.08.2025 14:20
ΠΑΟΚ: Ο νικητής του Ριέκα - Σέλμπουρν ο επόμενος αντίπαλός του στα playoffs του Europa League
NewsroomΠραγματοποιήθηκε πριν λίγο η κλήρωση των playoffs του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει την επόμενη αντίπαλο του σε περίπτωση που πάρει το «εισιτήριο» της πρόκρισης απέναντι στην αυστριακή Βολφσμπέργκερ.
Ο επόμενη αντίπαλος
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον νικητή από το ζευγάρι Ριέκα - Σέλμπουρν, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα στις 21 Αυγούστου και τον επαναληπτικό στις 28 Αυγούστου εκτός έδρας.
Η κλήρωση «χαμογέλασε» για την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, καθώς αν περάσει από την «σκληροτράχυλη» Βολφσμπέργκερ θα αντιμετωπίσει είτε την Κροατική Ριέκα είτε την Ιρλανδική Σέλμπουρν.
Διαβάστε ακόμη
- Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
- Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια και άμυνα - Τι θα συζητήσουν με τον Μητσοτάκη
- «Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
- Νέα επιχείρηση διάσωσης της φάλαινας «Τίμι» που παραμένει εγκλωβισμένη σε παραλία της Βαλτικής