Αθλητισμός|09.05.2019 11:01

Champions League: Απίθανες αντιδράσεις στο γκολ του Μόουρα (vids)

Newsroom

Ο Λούκας Μόουρα σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων στέλνοντας την Τότεναμ στον τελικό αντί του Αγιαξ και στα τηλεοπτικά πάνελ... αποτρελάθηκαν. Οι κάμερες ήταν στο REC, και όταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Σπερς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα, κατέγραψαν εκπληκτικές ως και ξεκαρδιστικές αντιδράσεις. Προηγουμένως ο χρυσός σκόρερ είχε λυγίσει on camera...

Στο στούντιο του BT Sport που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League στην Αγγλία, ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Γκλεν Χοντλ το πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Κι αν κάτι τέτοιο είναι λογικό για τον Χοντλ, ο οποίος είναι θρύλος της Τότεναμ, η αντίδραση του παλαίμαχου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν όλα τα λεφτά καθώς υπήρξε απρόσμενα ενθουσιώδης.

Και καταδεικνύει επίσης ότι στην Αγγλία επί τω προκειμένω υπάρχει μια φυσιολογική αντιπαλότητα εντός γηπέδου, έξω απ' το χορτάρι όμως η πλειονότητα χαίρεται το ποδόσφαιρο και τις μεγάλες στιγμές, ακόμη και των αντιπάλων, στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Σημειωτέον ότι ο Χοντλ τον περασμένο Οκτώβριο κατέρρευσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Δείτε την αντίδραση του Φέρντιναντ και του Χοντλ:

T

Σε άλλο στούντιο την ίδια ώρα, ο παλαίμαχος σταρ του μπάσκετ Στιβ Νας, ο οποίος αν δεν έβαζε καλάθια και δεν μοίραζε ασίστ θα ήθελε να ήταν ποδοσφαιριστής καθώς λατρεύει το ποδόσφαιρο, τρελάθηκε τη στιγμή του γκολ που πέτυχε ο Μόουρα. Ο Καναδός NBAer, που τυγχάνει φίλος της Τότεναμ αλλά και σχολιαστής στο Bleacher Report σηκώθηκε απ' την καρέκλα του κι άρχισε να τρέχει βγαίνοντας εκτός πλατό. Λίγο αργότερα γύρισε με δάκρυα στα μάτια λέγοντας: «Είμαι πολύ μεγάλος για να κλαίω για το ποδόσφαιρο».

Δείτε πώς αντέδρασε ο Νας:

T

Χαμός βεβαίως έγινε και τις παμπ του Λονδίνου όπου συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Αμστερνταμ οι οπαδοί της Τότεναμ. Μετά το τρίτο γκολ ακολούθησε πανδαιμόνιο... 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό video:

ποδόσφαιροChampions LeagueΑγιαξΤότεναμ