Αθλητισμός|10.05.2019 12:13
ΝΒΑ: Ο κομισάριος Σίλβερ προωθεί... άρωμα γυναίκας!
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΟι γυναικείες παρουσίες σε παραδοσιακά αντροκρατούμενα... πόστα, όπως αυτά των διαιτητών και των προπονητών είναι η επιθυμία του και δεν μένει στα λόγια αφού ήδη στον τομέα των διαιτητών άρχισαν οι πράξεις.
Οι δύο από τους πέντε διαιτητές που πήραν προαγωγή από την αναπτυξιακή λίγκα για το ΝΒΑ είναι γυναίκες και πλέον ο αριθμός τους στο επόμενο πρωτάθλημα θα είναι τρεις.
«Είναι ένας τομέας που δεν είμαι σίγουρος πως παραμένει τόσο καιρό ανδροκρατούμενος. Είναι ένας τομέας που δεν κερδίζεις κάτι με το να είσαι άντρας. Ο στόχος είναι: Να προχωράμε μπροστά και όσοι μπαίνουν στην λίγκα να είναι 50-50. Το ίδιο και για τους προπονητές. Έχουμε και εκεί πρόγραμμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προπονεί γυναίκα, αντρική ομάδα», ήταν τα λόγια του.
Διαβάστε ακόμη
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η ανατροπή με το κατηγορητήριο, όσα κατέγραψε το μηχάνημα στο ιατρείο και η «βροχή» καταγγελιών
- Φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων: «Ζούμε μέσα στη μούχλα» - Δύο ώρες ζεστό νερό, φίδια στα χόρτα και απειλή έξωσης για 40 ευρώ
- Σε σοβαρή κατάσταση το δύο εβδομάδων βρέφος με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στα Χανιά - Τι λέει η μητέρα
- Δισεκατομμυριούχος των crypto έδωσε 4 εκατομμύρια για να παντρευτεί διάσημη ηθοποιό - Τώρα ζητά τα χρήματα πίσω