Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Λευκορωσία και Δανία: Οι 25 που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Γιάννης ΣκόκαςΗ αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προκριματικών της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ έχει αρχίσει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε 25 παίκτες για τα ματς του Σεπτεμβρίου απέναντι στη Λευκορωσία και τη Δανία.
Η εκκίνηση της Γαλανόλευκης θα γίνει με τη Λευκορωσία στις 5/9 (21:45) και ακολούθως θα αναμετρηθεί με τη Δανία στις 8/9 (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές δεν υπήρξαν καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός στηρίχθηκε ξανά στους παίκτες που εμπιστεύτηκε το προηγούμενο διάστημα.
Σε σχέση με τις κλήσεις του Ιουνίου, επέστρεψε ο Μάνταλος, ενώ εκτός έμειναν οι Φούντας και Αλεξανδρόπουλος.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Μουζακίτης, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Μπακασέτας, Καρέτσας και Δουβίκας.
- Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
- «Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
- Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους