Αθλητισμός|31.08.2025 19:35
Premier League: Σπουδαία ανατροπή της Μπράιτον επί της Σίτι - Η Γουέστ Χαμ άλωσε την έδρα της Νότιγχαμ
NewsroomΗ Μπράιτον σόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή για την 3η αγωνιστική της Premier League.
Οι Πολίτες προηγήθηκαν με τον Χάαλαντ στο 34', όμως οι Γλάροι χωρίς τους Τζίμα και Κωστούλα στην αποστολή, ισοφάρισαν με πέναλτι του Μίλνερ στο 67' και πέτυχαν νικητήριο γκολ με τον Γκρούντα στο 89’. Ήταν η πρώτη νίκη της Μπράιτον στο νέο πρωτάθλημα, την ώρα που η Σίτι μετρά ήδη δύο ήττες σε τρία ματς!
Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ άλωσε το Σίτι Γκράουντ και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν με το εμφατικό 0-3 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (84' Μπόουεν, 88' πέν. Πακετά, 90'+1 Γουίλσον). Το αποτέλεσμα φέρνει τον κόουτς της Νότιγχαμ Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Διαβάστε ακόμη
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- «Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
- Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
- Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση