Αθλητισμός|11.05.2019 08:25

Ολη η Ρεάλ χειροκρότησε τον Τσιτσιπά (vid, pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Το βράδυ του Σαββάτου (11/5), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ανταμώσει με τον Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά ATP 1000 της Μαδρίτης, όπου ο Ελληνας τενίστας πραγματοποιεί και πάλι καταπληκτικές εμφανίσεις.

Ο Στέφανος, ο οποίος ξεπέρασε κατά σειρά Μαναρινό, Βερντάσκο και Ζβέρεφ, θα βρει απέναντί του τον οικοδεσπότη και ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά του, αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό, μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ντόμινικ Τιμ.

Κάθε χρόνο, το παρών στο ATP 1000 της Μαδρίτης δίνουν πολλά από τα αστέρια της Ρεάλ και το φετινό τουρνουά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η επόμενη υποχρέωσή τους είναι την Κυριακή (12/5, 19:30) στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αρκετοί παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκαν στο «Μαγικό Κουτί», όπως αποκαλείται ο εντυπωσιακός πολυχώρος που φιλοξενεί το τουρνουά.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο Τόνι Κρόοζ, ο Μάρκο Ασένσιο, ο Λούκας Βάθκεθ, ο Αλβαρο Οδριοθόλα και ο γιος του «Ζιζού», Λούκα Ζιντάν, είδαν από κοντά τα κατορθώματα του Τσιτσιπά και των συναθλητών του.

Το ένδοξο παρελθόν της «Βασίλισσας» εκπροσώπησαν ο Ραούλ Γονθάλεθ και ο Φερνάντο Μοριέντες, αλλά και ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος το 2017 έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό και πλέον είναι προπονητής, όπως και οι άλλοι δύο πρώην συμπαίκτες του.

Στέφανος ΤσιτσιπάςΡεαλ ΜαδρίτηςΤένιςΜαδρίτη ATP