Χατζόπουλος: «Θετική η ανταπόκρισή μας στο ενδιαφέρον του Μυστακίδη, γνώμονας της συνάντησης το καλό του ΠΑΟΚ»
NewsroomΜε προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Θανάσης Χατζόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της πλευράς του Αριστοτέλη Μυστακίδη για το μπασκετικό τμήμα, τονίζοντας πως γνώμονας της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί είναι το συμφέρον του Δικεφάλου.
Ο κ. Χατζόπουλος δήλωσε: «Σχετικά με όλα όσα απασχολούν έντονα τις τελευταίες ώρες τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αφορούν την ομάδα μπάσκετ, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: Το μεσημέρι της Δευτέρας (1/9), η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε email από τον κ. Πετμεζά, ο οποίος, ως εκπρόσωπος του κ. Μυστακίδη, ζήτησε τη διεξαγωγή συνάντησης με αντικείμενο το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ανταπόκριση από την πλευρά μας ήταν άμεσα θετική. Η συνάντηση επιβεβαιώθηκε τόσο με απαντητικό email, όσο και με προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ. Πετμεζά, με τον οποίο άλλωστε μας συνδέει πολυετής γνωριμία. Η συνάντηση «για το μέλλον του ΠΑΟΚ» θα πραγματοποιηθεί σήμερα.
Αυτά είναι τα γεγονότα μέχρι αυτή τη στιγμή – τίποτα περισσότερο. Για όσα ακολουθήσουν, γνώμονας όλων πρέπει και οφείλει να είναι το καλό του ΠΑΟΚ. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ και το έχω αποδείξει, όχι μόνο στα χρόνια που έχω την τιμή και την ευθύνη να κρατώ στα χέρια μου τις τύχες της ομάδας μπάσκετ, αλλά σε όλη μου τη ζωή.
Αντιλαμβάνομαι την τεράστια επιθυμία και την ανάγκη που υπάρχει για τις εξελίξεις, ωστόσο θα συνιστούσα σε όλους να έχουν υπομονή και να αναμένουν την επίσημη πληροφόρηση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εμένα προσωπικά.
Θανάσης Χατζόπουλος
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ».
- Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
- Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
- Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
- Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς