Αθλητισμός|11.05.2019 13:51

Ολυμπιακός: Η πρόταση για Μολέντο και οι άλλοι –έμπειροι- στόχοι

Newsroom

Στην αποκάλυψη πρότασης προς την Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο προχώρησαν ΜΜΕ της Βραζιλίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων για τον 32χρονο στόπερ, πρώην του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του, ωστόσο, να την απορρίπτει. 

Οι συμπατριώτες του Μολέντο υποστηρίζουν ότι οι απαιτήσεις για τον Μολέντο φτάνουν ή ξεπερνούν τα διπλάσια. Ανεξάρτητα, ωστόσο, με το ποσό που θα ικανοποιήσει την ομάδα του για τον έμπειρο αμυντικό, μοιάζει προφανές ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη και οι «ερυθρόλευκοι» είναι μέσα.

Όπως έγιναν αντίστοιχες κινήσεις και για άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Βαλμπουενά, Ματιέ και Μπεργκ, έτσι η ομάδα του Πειραιά έχει μπει στο χορό και για τον Μολέντο, συνεχίζοντας την προσπάθεια για να γεμίσει πέρα από ποιότητα και με εμπειρία το ρόστερ της ενόψει της επόμενης περιόδου.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση επίσημης πρότασης προς τον Μολέντο, έστω κι αν αυτή απορρίφθηκε, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση για τέτοιου είδους προσθήκες πρώτης γραμμής, ενώ παραμένει ανοικτό και το ενδεχόμενο να γίνει νέα βελτιωμένη προσφορά στο άμεσο μέλλον. Εν αναμονή...

μεταγραφέςΟλυμπιακόςποδόσφαιροΡοντρίγκο Μολέντο