Αθλητισμός|09.09.2025 20:47
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Υπεγράφη το έγγραφο εμπιστευτικότητας, αναμένεται το «letter of intent»
NewsroomΟι εξελίξεις «τρέχουν» ως προς το ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως ενημέρωσε ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, η διαδικασία υπογραφής του εγγράφου εμπιστευτικότητας με την πλευρά του επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη ολοκληρώθηκε και πλεόν απομένει να σταλεί το λεγόμενο «letter of intent» προκειμένου να προχωρήσει ο οικονομικός έλεγχος.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι σήμερα 9 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής του εγγράφου εμπιστευτικότητας, τόσο από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και από την πλευρά του κ. Μυστακίδη. Αναμένεται πλέον η αποστολή του “letter of intent” πρoς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία του ελέγχου των οικονομικών της εταιρίας».
Διαβάστε ακόμη
- «Θέλω επίδειξη δύναμης»: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι, τα κέρδη από το στοίχημα, τα μπουζούκια, οι δήθεν έρανοι
- «Η Αθήνα στο σκοτάδι από συμμορίες»: Επιστολή Δούκα σε Χρυσοχοΐδη για τις κλοπές χαλκού - 70 καταγγελίες σε έναν χρόνο
- Θεσσαλονίκη: Προσπαθούν να πετάξουν στο δρόμο 77χρονο καρκινοπαθή για δάνειο του γιου του
- Η Νίκη Κεραμέως και τα «παιχνίδια» με τον φακό στο υπουργικό συμβούλιο