Αθλητισμός|12.05.2019 02:08

Τσιτσιπάς: Τι μήνυμα έστειλε στον Τζόκοβιτς για τον τελικό και η δήλωση Ναδάλ!

Κώστας Ασημακόπουλος

Ώριμος και σοβαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπιασε το πρόσωπο του μετά την κατάκτηση της νίκης επί του Ραφαέλ Ναδάλ και με ένα πλατύ χαμόγελο και το χέρι στην καρδιά χαιρέτησε τους Ισπανούς που τον αποθέωσαν. Λίγα δευτερόλεπτα μετά έκανε την καθιερωμένη αφιέρωση στο γυαλί της κάμερας στη μετάδοση του αγώνα.

Εγραψε «Are you ready Caja Mágica?» (είσαι έτοιμο μαγικό κουτί;) εννοώντας το στάδιο «Μανόλο Σαντάνα». Πολλοί το ερμηνεύουν για τις μαγικές στιγμές που προσδοκά και ελπίζει να ζήσει και στον τελικό της Κυριακής κόντρα στον Σέρβο σούπερ σταρ Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο έχει νικήσει και στον τελικό του Καναδά το 2018.

T

Ο Τσιτσιπάς με τη σημερινή του νίκη πέτυχε έναν άθλο καθώς ελάχιστοι έχουν καταφέρει να νικήσουν τον Τσόκοβιτς, τον Ναδάλ και τον Φέντερερ.

T

Ναδάλ:  «Καλύτερα 10 χρόνια νεότερος και χωρίς επόπτες»!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ μετά το τέλος του ημιτελικού και τον αποκλεισμό από τον τελικό στην έδρα του ο Ραφαέλ Ναδάλ έκανε μία δήλωση με νόημα που παραδέχτηκε το νεανικό ενθουσιασμό και την δύναμη του 20χρονου Ελληνα τενίστα:

«Θα μου άρεσε να παίξω εναντίον του, όντας δέκα χρόνια μικρότερος και χωρίς κριτές γραμμών», είπε ο Ναδάλ αλλά έσπευσε να προλάβει τις κακές γλώσσες λέγοντας: «Αστειεύομαι φυσικά... ο Στέφανος είναι ένας μεγάλος αθλητής».

ΣπορΜαδρίτη ATPΝόβακ ΤζόκοβιτςΣτέφανος ΤσιτσιπάςΡάφαελ Ναδάλ