Παναθηναϊκός: Οι παίκτες και η διοίκηση της ΠΑΕ ζητούν τη στήριξη των οπαδών της ομάδας - «Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας»
NewsroomΣτον Παναθηναϊκό προσπαθούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα μετά την ήττα απ' την Κηφισιά που ακολούθησε της γκέλας με τον Λεβαδειακό. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε άμεσα να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Ρουί Βιτόρια, ενώ ακολούθησαν συσκέψεις στελεχών αλλά και group therapy στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να γίνει η επανεκκίνηση.
Το βράδυ της Τρίτης (16/9) οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού με κοινή δήλωσή τους ανέλαβε την ευθύνη τους και ζήτησαν την στήριξη των οπαδών της ομάδας για να ανατρέψουν τα δεδομένα. Αμέσως μετά, ακολούθησε στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τονίζει ότι θα γίνουν οι «απαραίτητες ενέργειες για να ενισχύσουμε τον Παναθηναϊκό μας».
Οι Πράσινοι που την Τετάρτη (17/9) θα αντιμετωπίσουν την Athens Kallithea υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κοροπούλη, προπονητή της Κ19 του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν βρει τον προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Υπήρξαν πάντως επαφές με τον Χρήστο Κόντη -πρώην συνεργάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και υπηρεσιακό κόουτς των Πρασίνων στον τελικό Κυπέλλο του 2024- για να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της ομάδας.
Η δήλωση των παικτών
Οι παίκτες αναφέρουν στην κοινή δήλωσή τους: «Η εικόνα μας στους αγώνες με την Κηφισιά και τον Λεβαδειακό δεν ήταν αυτή που αρμόζει στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στις ικανότητες μας ως ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.
Βρισκόμαστε στην αρχή μίας απαιτητικής σεζόν σε ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να σταθούν στο πλευρό μας, γιατί χωρίς αυτούς όλα γίνονται δυσκολότερα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Αμέσως μετά η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η εφετινή σεζόν ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες από όλους μας στον Παναθηναϊκό. Η πρόκριση στη League Phase του Europa League ήταν ο minimum στόχος της διαδικασίας των προκριματικών και επετεύχθη.
Δυστυχώς η συνέχεια ήταν απογοητευτική για όλους μας. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα της ομάδας, προκάλεσαν δικαιολογημένα την αντίδραση των φιλάθλων μας. Κατανοούμε τη στεναχώρια και την πικρία του κόσμου μας, την οποία συμμεριζόμαστε και δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ενισχύσουμε τον Παναθηναϊκό μας.
Μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες για το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα, το Europa League. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας, βοηθώντας με την παρουσία τους στο γήπεδο, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.
Στόχος μας ήταν και παραμένει, να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί όπου ανήκει: στην κορυφή».
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση