Εμψυχωτική ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
NewsroomΟ Ιβάν Σαββίδης θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ προσπάθησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά την αποστολή του Δικεφάλου δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της.
Ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές, δεδομένου πως τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι καλα?, γεγονός που εύλογα έχει προκαλέσει απογοήτευση εντός του γκρουπ.
Ο ίδιος τόνισε πως στηρίζει τον καθένα προσωπικά, σημειώνοντας πως μπορούν όλοι μαζι? να πετύχουν μεγάλα πράγματα. Υπογράμμισε πως βρίσκεται εδώ, είναι στο πλάι τους και μπορούν να το γυρίσουν και να πάρουν μεγάλα αποτελέσματα, μπαίνοντας στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και μαχητικό πνεύμα.
- Αδιέξοδο δίχως τέλος: Ο Τραμπ απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση του Ιράν - «Είναι απαράδεκτη»
- Με ειδική κάψουλα ο επαναπατρισμός του Έλληνα του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αλαλούμ από Γεωργιάδη
- Γκολ ο Ζοάο Μάριο στο 93 και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2026!
- Ισόβια σε γυναίκα που προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της λόγω διαμάχης για την επιμέλεια