Αθλητισμός|13.05.2019 15:11

Basket League: Αλλάζει όλους τους ξένους παίκτες ο Aρης

Newsroom

Η διοίκηση του Αρη δεν προτίθεται να συνεργαστεί ξανά με τους ξένους παίκτες που αγωνίσθηκαν φέτος στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες είτε ο Αρης βρει τρόπο να ξεπεράσει τον σκόπελο του ban (απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA) είτε όχι , απόφαση της ΚΑΕ είναι να πάει σε άλλες επιλογές ξένων παικτών. Θυμίζουμε ότι στους «κίτρινους» φέτος αγωνίσθηκαν οι: Νταλό, Τζόουνς, Μπελ, Καϊζερ, ΜακΓκι και Χάρις.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο ρόστερ ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο και το θέμα της παραμονής του ή όχι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Συμβόλαια έχουν και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνουν οι Σλαφτσάκης και Φλιώνης. Η συνεργασία του Αρη με τον Βεργίνη θα ολοκληρωθεί ενώ προσπάθεια θα γίνει για την παραμονή του Τολιόπουλου που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Βαρύ συμβόλαιο έχει ο Χρηστίδης από τον οποίο αναμένεται να ζητηθεί μείωση αποδοχών. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Αρη ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Δημήτρη Γουλιέλμο.

ΑρηςBasket Leagueμπάσκετ