Αθλητισμός|13.05.2019 18:17

Τζούντο: Του έπεσε το κινητό από την τσέπη την ώρα που αγωνίζονταν στο παγκόσμιο (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Την γκάφα της καριέρας του έκανε ο Πορτογάλος τζουντόκα Ανρί Εγκουτίτζ και συνάμα ένα καλό δώρο στον αντίπαλο του κατά την διάρκεια αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αζερμπαϊτζάν.

Στην κρίσιμη αναμέτρηση μεταλλίου για πρόκριση στον ημιτελικό ο Πορτογάλος αντιμετώπισε τον Σουηδό Ρόμπιν Ράτσεκ. Ο αγώνας είχε ξεκινήσει και ενώ οι δύο τζουντόκα είχαν πιαστεί ετοιμάζοντας την τακτική τους για λαβή ξαφνικά από την τσέπη του Εγκουτίτζ έπεσε στο ταπί του κινητό του τηλέφωνο. Ο Σουηδός άδραξε την ευκαιρία, πήρε το κινητό και ζήτησε τον αποκλεισμό του αντιπάλου του.

Αποκλείστηκε ο Πορτογάλος

Ο διαιτητής όπως φαίνεται και στο βίντεο αιφνιδιάζεται αρχικά αλλά στη συνέχεια πήρε το κινητό, το παράδωσε στην γραμματεία και ο Πορτογάλος έχασε τον αγώνα βάση του άρθρου που αναφέρει πως οι αθλητές απαγορεύονται να φέρουν στο κιμονό τους μη εξουσιοδοτημένα αντικείμενα που εκτός των άλλων μπορεί να επιφέρουν και τραυματισμό την ώρα του αγώνα.

T

Ο Ανρί Εγκουτίτζ ήταν απαρηγόρητος. Προσπάθησε να πείσει τους κριτές πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον αντίπαλο του αλλά οι κανονισμοί εφαρμόστηκαν και αποκλείστηκε.

Και σα να μην έφτανε αυτό δεκάδες χρήστες του διαδικτύου τον διασύρουν με υποτιμητικά και χλευαστικά σχόλια όπως «είχε ραντεβού με τη φίλη του», «μετρούσε τις χαμένες θερμίδες» και ότι «μετέδιδε live τον αγώνα του».

T
T
T

κινητό τηλέφωνοπαγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντοΣπορΤζούντο