Αθλητισμός|13.05.2019 19:08

Η πρώτη μεταγραφική βόμβα: Ο Αζάρ «προσγειώνεται» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom

Το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» έσκασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η νέα εποχή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο των Μερένχες αρχίσει (διότι επί της ουσίας τώρα αρχίζει το χτίσιμο της ομάδας που θέλει) με την προσθήκη του κορυφαίου Βέλγου ποδοσφαιριστή. Οπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Equipe ο Εντέν Αζάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου έπειτα από μια επταετία στο Στάμφορντ Μπριτζ για λογαριασμό της Τσέλσι.

Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, ο Αζάρ θα κοστίσει στους Μερένχες περίπου 100 εκατ. ευρώ και η ανακοίνωση της μεταγραφής του θα γίνει μετά τον τελικό του Europa League στις 29 Μαΐου μεταξύ της Τσέλσι και της Αρσεναλ, στο τελευταίο παιχνίδι του 28χρονου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα των Μπλε.

Ο Αζάρ άλλωστε εξαρχής αποτελούσε τον διακαή και τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Ζιζού στην προσπάθεια που κάνει για τη δημιουργία μιας νέας, καλύτερης Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ επετεύχθη προ δύο εβδομάδων, ενώ η βούληση του Αζάρ για να μετακομίσει στη Μαδρίτη ήταν δεδομένη έχοντας ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις ανανέωσης με τους Λονδρέζους καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ρεαλ ΜαδρίτηςΤσέλσιLa LigaποδόσφαιροPremier LeagueμεταγραφέςΈντεν Αζάρ