Αθλητισμός|14.05.2019 11:05

Παρί: Βόμβα» ύψους 210 εκατ. ευρώ με τρία αστέρια της Ρεάλ

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ενοχλημένη από τα διαρκή σενάρια που εμπλέκουν Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ με την Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται διατεθειμένη να κάνει… τριπλή αντεπίθεση, με στόχους τρία αστέρια της «Βασίλισσας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι έτοιμοι για να δώσουν, έως και 210 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ώστε να πάρουν από την Ρεάλ τους Γκάρει Μπέιλ, Τόνι Κρόος και Ισκο.

Ο Ουαλός δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος προτίθεται να κάνει γενικό… ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των Μαδριλένων και πιθανόν να μην έλεγε «όχι» στην παραχώρηση και των Κρόος – Ισκο, οι οποίοι με τις τελευταίες τους εμφανίσεις δεν άρπαξαν την ευκαιρία για να πείσουν τον Γάλλο προπονητή ότι αξίζουν θέση στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

Η πιθανή απόκτηση των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών, όμως, θα επιφέρει και αποχωρήσεις από την γαλλική πρωτεύουσα, με την Παρί να προτίθεται να (μοσχό)πουλήσει τους Γιούλιαν Ντράξλερ και Εντινσον Καβάνι.

Η υπόθεση Νεϊμάρ

Η Ρεάλ, από την πλευρά της, φαίνεται να έχει καταλήξει στους μεταγραφικούς της στόχους. Εκτός από τον αμυντικό Εντερ Μιλιτάο (Πόρτο), ο οποίος έχει ήδη αποκτηθεί, αλλά και τον Εντέν Αζάρ (Τσέλσι) που βρίσκεται στον… δρόμο, η «Βασίλισσα» φιλοδοξεί να κάνει δικούς της και τους Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κρίστιαν Ερικσεν (Τότεναμ) και Λούκα Γιόβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης).

Ο διακαής πόθος του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως, παραμένει πάντα ο Νεϊμάρ. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο μάνατζερ Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος συνεργάζεται στενά με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, βρέθηκε στην Μαδρίτη και πιθανότατα συναντήθηκε με τον Πέρεθ, ο οποίος όμως δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση, γιατί δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Περιμένει, λοιπόν, μια κίνηση από τον «Νέι», προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για το μεταγραφικό «μπαμ». Προς το παρόν, πάντως, ο Βραζιλιάνος δεν κάνει σκέψεις φυγής, αν και το επόμενο καλοκαίρι, αν υπάρξει νέα αποτυχία στο Champions League, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν δραματικά. Και ο Νεϊμάρ θα είναι «ακόμα» 28 ετών…

ποδόσφαιροΡεαλ ΜαδρίτηςΙσκοΠαρί Σεν ΖερμένΓκάρεθ ΜπέιλΤόνι ΚρόοςΝεϊμάρ