Αθλητισμός|14.05.2019 14:04

Αγριο τρολάρισμα του Γκάρι Νέβιλ στη Λίβερπουλ! (pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ο Γκάρι Νέβιλ είχε ένα σύντομο (και ξεκάθαρα αποτυχημένο) πέρασμα από την προπονητική. Εχει, εξελιχθεί, όμως, σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιρικούς αναλυτές στο δίκτυο «Sky Sports», από το οποίο και πληρώνεται αδρά γι’ αυτό.

Ο παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, δεν ξεχνάει το παρελθόν του και, παρασυρόμενος από το… μίσος του για την Λίβερπουλ (δεν το έχει κρύψει ποτέ), άφησε για λίγο στην άκρη την δημοσιογραφική του ιδιότητα και φρόντισε να πικάρει, με πολύ «άγριο» τρόπο μάλιστα, την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία μάζεψε 97 βαθμούς, αλλά τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι (98), συμπληρώνοντας 29 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

Οταν ο Τζέιμι Κάραγκερ, παλιά δόξα των «Κόκκινων» και εκ των συμπαρουσιαστών του στο κανάλι, συνεχάρη μέσω Twitter την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για το καταπληκτικό πρωτάθλημα που έκανε (και κατέκτησε), ο Νέβιλ έσπευσε να του απαντήσει, ανεβάζοντας μοντάζ που δείχνει τους παίκτες της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν την… κατάκτηση του τροπαίου των δευτεραθλητών της Premier League!

Είχε, βεβαίως, πάρει και αφορμή από τον άλλοτε αρχηγό της Λίβερπουλ, ο οποίος έγραψε συγκεκριμένα: «Συγχαρητήρια στην Μάντσεστερ Σίτι, άξια νικήτρια της Premier League, σπουδαία προσπάθεια της Λίβερπουλ & μια ακόμα νίκη μακριά από το νούμερο 6, μην το ξεχνάτε (σ.σ. αναφερόμενος στο έκτο Champions League που κυνηγάει η ομάδα του κόντρα στην Τότεναμ)! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να νικήσει ούτε την Κάρντιφ και οι «Μπλε» (σ.σ. η Εβερτον) είναι κακοί όσο ποτέ!!».

Ο Νέβιλ πόσταρε ένα μοντάζ της ομάδας Κ18 της Λίβερπουλ που πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του Κυπέλλου (με αντίπαλο την… Μάντσεστερ Σίτι), αλλά έχοντας αντικαταστήσει τα κεφάλια των νεαρών παικτών με αυτά των Βίρτζιλ φαν Ντάικ, Μοχάμεντ Σαλάχ κλπ. Και, από πίσω τους, μια επιγραφή που έγραφε: «Δευτεραθλητές Premier League 2018-19».

Το ειρωνικό μήνυμα του Νέβιλ που συνόδευε το μοντάζ προς τον Κάραγκερ; «Σπουδαία σεζόν φίλε, μπράβο!». Ο Κάραγκερ, βεβαίως, θα περιμένει την 1η Ιουνίου, ελπίζοντας να μπορέσει να απαντήσει στον παλιό του συμπαίκτη στην Εθνική Αγγλίας με την έκτη κούπα με τα μεγάλα αυτιά…

Ο Νέβιλ, πάντως, δεν ήταν ο μοναδικός που τρόλαρε τον Κάραγκερ. Κάτω από την ανάρτησή του, υπήρχε μοντάζ με την Λίβερπουλ να κάνει παρέλαση με πούλμαν που έγραφε «κατακτήσαμε πολλούς βαθμούς» (!), ενώ ένα άλλο απεικόνιζε το τρόπαιο της Premier League με επιγραφή «ο «Φέργκι» (σ.σ. Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, προπονητής – θρύλος της Γιουνάιτεντ) δεν κατάφερε ποτέ να κατακτήσει 97 βαθμούς σε σεζόν που πήρε πρωτάθλημα».

Πολλοί ανάρτησαν μια από τις αξέχαστες ατάκες του θρυλικού προπονητή της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι: «Αν είσαι πρώτος, είσαι πρώτος. Αν είσαι δεύτερος, είσαι τίποτα». Και κάποιοι άλλοι, έβγαλαν προς πώληση το βάθρο νικητών που βρίσκονταν στο εσωτερικό του «Ανφιλντ» για να χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση που η Λίβερπουλ κατακτούσε τελικά το πρωτάθλημα…

social mediaποδόσφαιροΛίβερπουλΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΠρέμιερ Λιγκ