Ο Άρης στο πλευρό του 21χρονου Μιχάλη Βοριαζίδη - Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας
NewsroomΤον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη, Μιχάλης Βοριαζίδης. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης ο 21χρονος χαφ, έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, βρέθηκε να έχει εξεργασία στα γεννητικά όργανα και ως εκ τούτου τη Δευτέρα (20/10) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ωστόσο, ο Βοριαζίδης θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τον κυριακάτικο (19/10) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έπειτα από δική του επιθυμία για ψυχολογικούς λόγους.
Η ανακοίνωση του Άρη
Οι Κίτρινοι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Υπάρχουν, δυστυχώς, στιγμές που η ζωή μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και μας δοκιμάζει… Μια τέτοια βιώνει εδώ και λίγες ώρες ο Μιχάλης Βοριαζίδης. Ο 21χρονος μέσος, κατόπιν εξετάσεων που του έγιναν σήμερα από τον γιατρό της ομάδας μας, Ιωάννη Χρίστου, βρέθηκε να έχει εξεργασία στα γεννητικά του όργανα. Την Δευτέρα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα ακολουθηθούν όλα τα πρωτόκολλα, ώστε να επιστρέψει υγιής κοντά μας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όλη η οικογένεια του ΑΡΗ στεκόμαστε στο πλευρό του Μιχάλη και είμαστε βέβαιοι ότι θα βγει νικητής από αυτήν την περιπέτεια και θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός κοντά μας. Μιχάλη είσαι δυνατός και όλοι εμείς είμαστε κοντά σου!».
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!