Αθλητισμός|14.05.2019 22:54

Ανανέωσε μέχρι το 2023 με την Μπενφίκα ο Ανδρέας Σάμαρης (vid, pic)

Newsroom

Στο πρώτο μισό του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Ανδρέας Σάμαρης βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Μπενφίκα, οι οποίοι αντέδρασαν στον παραγκωνισμό του Ελληνα χαφ, ζητώντας να αποκτήσει ξανά πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Κάτι που έγινε από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν άρχισε να αγωνίζεται ολοένα και περισσότερο.

Ο 29χρονος διεθνής μέσος, δεν απογοήτευσε τους φίλους των Αετών που ζητούσαν την επανενεργοποίησή του. Το αντίθετο μάλιστα, τους δικαίωσε στο έπακρο καθώς κατά τη διάρκεια του β' γύρου της πορτογαλικής λίγκας ήταν ένας απ' τους καλύτερους παίκτες της Μπενφίκα που βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου κι ενώ απομένει μόλις μια αγωνιστική.

Και η δικαίωση ήρθε και για τον ίδιο τον Σάμαρη, ο οποίος εν τέλει, κι έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του συλλόγου, κλήθηκε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και με διάρκεια μέχρι το 2023. Δεδομένου μάλιστα ότι ο Σάμαρης μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2014, εφέτος συμπληρώνει την πέμπτη του σεζόν στη Λισσαβόνα, ενώ εφόσον εξαντλήσει τη νέα συμφωνία θα κλείσει εννιαετία στο Ντα Λουζ.

T
T

ποδόσφαιροΑνδρέας ΣάμαρηςΠορτογαλίαΜπενφίκα