Αθλητισμός|14.05.2019 23:46

ΠΑΟΚ: Οι δυο κούπες στο σπίτι του Βιεϊρίνια και η υπόσχεση του αρχηγού (pics)

Newsroom

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και η οικογένειά του δεν βρέθηκαν ούτε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, ούτε και στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας δεδομένου ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σοβαρή επέμβαση στο γόνατο και βρίσκεται ακόμη στην Πορτογαλία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο φρόντισε να στείλει τις δύο κούπες στο σπίτι του φυσικού ηγέτη του Δικεφάλου, η συμβολή του οποίου υπήρξε καθοριστική στην κατάκτηση του φετινού ιστορικού νταμπλ.

Η Βάσω Βεργίδου, σύζυγος του άσου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται πλέον στο πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, πόζαρε μαζί με την γλυκύτατη κόρη τους Κριστίνα δίπλα στις δύο κούπες και έστειλε το μήνυμά της για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν πραγματική οικογένεια αφού κατανόησαν πλήρως την θέση μας και την απουσία μας λόγω των συνθηκών! Τα κύπελλα ήρθαν σπίτι μας και αυτό μας συγκίνησε πραγματικά! Ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram η Βάσω.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βάσω Βεργίδου:

T

«Μαζί σας για τα επόμενα δύο κύπελλα»

Λίγο αργότερα το δικό του μήνυμα έστειλε και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποσχέθηκε να είναι «παρών» για να σηκώσει και τα επόμενα Κύπελλα που έρχονται. «Νιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα. Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται».

Δείτε το post του Βιεϊρίνια στο instagram:

T

ποδόσφαιροΠΑΟΚΑντελίνο Αντρε Βιεϊρίνια