Μασκότ έσκασε ντίρλα σε αγώνα Κυπέλλου της Αγγλίας
NewsroomΓια πολλούς Άγγλους οπαδούς, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αποτελεί ιεροτελεστία που μέσα σε όλα, περιλαμβάνει και την κατανάλωση μπόλικου αλκοόλ.
Αν μη τι άλλο, βέβαια, η Βρετανία έχει καταφέρει να κρατήσει τον χουλιγκανισμό έξω από τα γήπεδα, αν και δεν έχει μπορέσει να τον νικήσει, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα επεισόδια δίνουν και παίρνουν στους δρόμους, στα μπαρ και στους σταθμούς τρένων.
Πίσω στο θέμα μας, αυτό που δεν έχουμε συνηθίσει είναι να γίνεται... ντίρλα η μασκότ. Στον αγώνα Κυπέλλου του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα σε Σεντ Αλμπανς και Μπάρτον, το είδαμε και αυτό.
Η Σεντ Άλμπανς, ομάδα έβδομης κατηγορίας ηττήθηκε και μάλιστα με το βαρύ 6-0, με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση η μασκότ για να... ελαφρύνει λίγο το κλίμα. Μόνο που άρχισε να παραπατάει, να πέφτει πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες και να κάνει και τις... χειρονομίες της.
Οι υπεύθυνοι ασφαλείας την απομάκρυναν, ωστόσο οι οπαδοί την αποθέωσαν σε ένδειξη αλληλεγγύης...
- Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»
- Σάλος με καθηγήτρια στην Αγία Παρασκευή: Καταγγελία ότι κακοποιούσε λεκτικά μαθητές - «Τι ρεζίλι είναι αυτό»
- «Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο» - Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καλαματιανό καρναβάλι
- Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»