Αθλητισμός|15.05.2019 10:54
Ολυμπιακός: Υπέγραψε για τέσσερα χρόνια ο Ζοσέ Σα
NewsroomΣτον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως το 2023 ο Ζοσέ Σα, ο οποίος θα είναι η πρώτη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων».
Για τον Πορτογάλο κίπερ, υπήρχαν σκέψεις επιστροφής στην Πόρτο, στην οποία άνηκε και η φημολογία περί επαναπατρισμού, εντάθηκε μετά και το απρόοπτο με την υγεία του Ίκερ Κασίγιας.
Ωστόσο, τόσο ο Σα, όσο κι προπονητής Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και η διοίκηση του Ολυμπιακού, επιθυμούσαν την παραμονή του στου Ρέντη, όπερ κι εγένετο. Ο Σα εξαργύρωσε με το συμβόλαιο που υπέγραψε την εξαιρετική σεζόν, που διήγαγε πέρυσι και καθιερώθηκε κάτω από τα γκολπόστ των Πειραιωτών.
Διαβάστε ακόμη
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη