Αθλητισμός|15.05.2019 10:54
Ολυμπιακός: Υπέγραψε για τέσσερα χρόνια ο Ζοσέ Σα
NewsroomΣτον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως το 2023 ο Ζοσέ Σα, ο οποίος θα είναι η πρώτη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων».
Για τον Πορτογάλο κίπερ, υπήρχαν σκέψεις επιστροφής στην Πόρτο, στην οποία άνηκε και η φημολογία περί επαναπατρισμού, εντάθηκε μετά και το απρόοπτο με την υγεία του Ίκερ Κασίγιας.
Ωστόσο, τόσο ο Σα, όσο κι προπονητής Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και η διοίκηση του Ολυμπιακού, επιθυμούσαν την παραμονή του στου Ρέντη, όπερ κι εγένετο. Ο Σα εξαργύρωσε με το συμβόλαιο που υπέγραψε την εξαιρετική σεζόν, που διήγαγε πέρυσι και καθιερώθηκε κάτω από τα γκολπόστ των Πειραιωτών.
Διαβάστε ακόμη
- Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
- Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
- «Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
- Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος