Αθλητισμός|15.05.2019 20:39

Tσιτσιπάς - Σάκκαρη: Η dream teem του ελληνικού τένις σε αναμονή λόγω... καταιγίδας στη Ρώμη (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν από το πρωί σήμερα την Ρώμη έχουν οδηγήσει σε διαδοχικές αναβολές τους αγώνες του ταμπλό ανδρών και γυναικών στο τουρνουά ATP της Ρώμης.

Η Σάκκαρη σήμερα ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Εσθονή Κονταβέιτ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τετάρτης τον 17χρονο Ιταλό Γενίκ Σινέρ. Οι αγώνες έχουν πάρει διαδοχικές αναβολές όπως και οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος.

T

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα ο αγώνας της Σάκκαρη με την Εσθονή θα αρχίσει στις 23.30 απόψε και του Τσιτσιπά με τον Σινέρ οριστικά το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου. Και όλα αυτά αν δεν υπάρξουν νέες αναβολές.

Στο μεταξύ η Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά βρέθηκαν μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι αποστολές τους και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες που μάλιστα φιλοξένησε στο λογαριασμό της διοργάνωσης.

Κορυφαία η Σάκκαρη τον Απρίλιο

Την Σάκκαρη περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την WTA για την αθλήτρια που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη για τον μήνα Απρίλιο. Η Ελληνίδα τενίστρια συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων. Τον Απρίλιο η Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο πρώτο τίτλο της καριέρας της αφού πήρε το τουρνουά που διεξήχθη στην πόλη Ραμπάτ του Μαρόκου.

ΣπορΜαρία ΣάκκαρηATPΡώμη ATPΣτέφανος ΤσιτσιπάςΤένις