Αθλητισμός|15.05.2019 21:45

Νικ Κύργιος σόου: Σέρβιρε έξω από το γήπεδο και γύρισε τα οπίσθια στον Μεντβέντεβ (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Ο Νικ Κύργιος προκάλεσε για άλλη μία φορά με τα καμώματα του και αυτή την φορά ήταν για την πρεμιέρα του τουρνουά στη Ρώμη και όχι σε κάποιον τυχαίο αγώνα αλλά στην αναμέτρηση με τον Ντανίλ Μεντβέντεβ.

Ο ελληνοαυστραλός τενίστας άρχισε το ματς με underhand σέρβις και το ολοκλήρωσε δείχνοντας τα... οπίσθια του στον Ντανίλ Μέντβεντεβ.

Μετά τον αγώνα όμως ο Κύργιος ξεκαθάρισε πως ο Μεντβέτεβ είναι πολύ σπουδαίος και πως ότι έκανε ήταν μέρος ενός σόου...

«Είναι σπουδαίος παίκτης»

Οι οπαδοί του βέβαια τον αποθέωσαν αλλά οι επικριτές του συνεχίζουν να τον επικρίνουν για τη συμπεριφορά του την οποία κρίνουν αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική. Ο ίδιος πάντως είπε πως «Προσπάθησα να τον βγάλω από το παιχνίδι του επειδή ξέρω ότι του αρέσει να έχει ρυθμό. Είναι σπουδαίος παίκτης. Σήμερα το διασκέδασα και πιστεύω ότι το ίδιο ήταν και για το κοινό. Είναι πολύ σημαντικό να βγαίνεις στο γήπεδο και να προσφέρεις σόου».

T

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 6-3, 3-6, 6-3 υπέρ του Κύργιου που πήρε την πρόκριση για τον Β΄γύρο.

«Δεν το αντέχω με τον Τζόκοβιτς»

Ο Ελληνοαυστραλός ήταν καλεσμένος του  Ben Rothenberg στην εκπομπή του με τίτλο  "No Challenges Remaining" και μπροστά στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει το Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά είπε: «Ο Τζόκοβιτς έχει μια αρρωστημένη εμμονή με το να είναι αγαπητός. Θέλει τόσο πολύ να είναι αγαπητός, που δεν το αντέχω. Είναι cringe. Αν δεν μπορείς να με κερδίσεις, δεν είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο πανηγυρισμός αυτός με σκοτώνει. Αν παίξουμε ξανά και τον κερδίσω, θα κάνω αυτόν τον πανηγυρισμό μπροστά του».

ΤένιςΡώμη ATPΝίκ ΚίργιοςΣπορ